Skip to content
Nederlands - België
Who We Are

Over ons

TurnUp-6

Onze missie

Bij TurnUp is het onze missie om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop de wereld afspraken benadert door het wereldwijde probleem van no-shows op te lossen. 

We zijn toegewijd aan het elimineren van de uitdagingen en inefficiënties die gepaard gaan met gemiste afspraken en het optimaal benutten van geplande afspraken voor zowel individuen als bedrijven. Door middel van innovatieve oplossingen en geavanceerde technologie streven we naar een wereldwijde cultuur van betrouwbaarheid, punctualiteit en naadloze afspraakervaringen.

Door een diverse gemeenschap van gebruikers, bedrijven en dienstverleners te verenigen, willen we een netwerk creëren waar afspraken niet slechts gebeurtenissen zijn, maar kansen voor zinvolle verbindingen en samenwerkingen. TurnUp ziet een wereld voor zich waarin elke geplande interactie wordt geëerd, gewaardeerd en bijdraagt aan de groei en het succes van individuen en organisaties.

Wij geloven dat we, door het no-show probleem wereldwijd aan te pakken, een blijvende impact kunnen hebben op productiviteit, klanttevredenheid en algemeen welzijn.