Skip to content
Nederlands
All posts

Verhoging van Tandheelkundige Efficiëntie: De TurnUp aanpak voor toekomstbestendig agendabeheer

Terwijl het tandheelkundige landschap een transformatieve verschuiving ondergaat, komt TurnUp naar voren als partner die een slim systeem hanteert om de manier waarop tandartspraktijken afspraken beheren, te revolutioneren. In dit artikel verkennen we hoe TurnUp uw praktijkbeheer opnieuw vormgeeft en helpt om uw proces voor geannuleerde afspraken te stroomlijnen.   

Optimaal agenda beheer 

Door het gebruik van TurnUp gaat geen kostbare tijd in de agenda meer verloren. Het slimme systeem gaat zo efficiënt mogelijk vrijgekomen afspraken opnieuw gaan inplannen. Aan de hand van allerlei patiëntengegevens gaat het de geschikte kandidaat gaan linken aan het juiste slot in de agenda.   
De kostbare tijd van de arts wordt optimaal benut en de praktijkverantwoordelijke komt niet meer voor verrassingen te staan.   

Geautomatiseerde communicatie  

Gedaan met de frustratie van het opbellen van een eindeloze lijst patiënten. De communicatie naar de patiënten toe wordt geautomatiseerd en neemt de tijdrovende taak weg van het baliepersoneel. Dit verlaagt de administratieve last die gepaard gaat met het handmatig invullen van vrije sloten wat op zijn beurt zorgt voor een hogere werkvreugde aan de balie.  Praktijkcoördinators kunnen hun team en middelen heroriënteren naar meer impactvolle gebieden wat de algehele operationele efficiëntie verbetert. Iedere patiënt heeft recht op de zorg dat hij of zij verdient en via TurnUp krijgt elke patiënt gelijke kansen.   

Schaalbaarheid en Aanpasbaarheid met TurnUp 

Het platform van TurnUp is ontworpen om mee te schalen met de evoluerende behoeften van tandartspraktijken. De aanpasbaarheid zorgt ervoor dat het een toekomstbestendige oplossing blijft in het dynamisch landschap van de tandheelkunde. De patiëntgerichte benadering zorgt voor een verhoogde patiëntenloyaliteit en positieve doorverwijzingen.   

TurnUp staat aan de voorhoede van tandheelkundige efficiëntie en vormt de toekomst van afsprakenbeheer in het digitale tijdperk.